​BROLÆGNING UDFØRT AF PROFESSIONELT FIRMA

Hos Oliver’s Brolægning & Entreprenør har vi 15 års erfaring med både store og små opgaver. Vi hjælper både erhvervskunder og private. Vi varetager opgaver af alle størrelser og former og har mange års erfaring med opgaver indenfor brolægning og belægning i både have og omkring hus.

Brolægning dækker over mange slags opgaver. Det kan være indkørsler, terrasser, kantstene og bede eller andet. Ved brolægning og belægning er det vigtigt at benytte sig af en fagmand for at undgå ustabilitet og at fliserne forskubber sig.

Vi arbejder primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi udfører også opgaver udover brolægning, såsom haveservice og fundering.
Læs mere om haveservice og fundering ved at trykke her

Under brolægning laver vi blandt andet:

  • Alle former for flisearbejde både inde og ude (Vægfliser, badeværelsesfliser, køkken fliser, gulvfliser, udendørs fliser, terrasser mm.)
  • Indkørsler og kantstene
  • Trapper i forskellige afskygninger
  • Renovering af skader i betonkonstruktioner

Vi tilbyder en bred vifte af services som dækker brolægning, haveservice, fundering og dertilhørende arbejde. Vi går bredere end blot brolægning, for at gøre det så trygt og nemt for kunden som muligt. En samlet løsning med én samarbejdspartner er nemmere og harmonerer bedre både for kunden, men også for håndværkeren.

Hvad koster det?
Prisen på opgaven afhænger meget af størrelse, materiale samt andre faktorer. Vores bedste forslag er, at du giver os et kald eller en mail, så vi kan danne os et billede af opgaven. Herefter vil vi komme ud og se på opgaven, tale om materialevalg, måle op og give et tilbud på den konkrete opgave. Vi vejleder og deler også gerne idéer med vores ekspertise, selvfølgelig helt uforpligtende.

Har du spørgsmål til noget?

Ring direkte til Oliver på 52 17 61 66 eller send en e-mail til info@oliverbrolaegger.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op hurtigt muligt, som regel indenfor 24 timer.

Tak for din interesse. Vi ringer til dig snarest! Haster det, er du velkommen til at ringe til os direkte på: 52 17 61 66.
Der skete desværre en fejl. Prøøv venligst igen, eller ring til os direkte på 52 17 61 66.

RING TIL OS I DAG

Vi står klar til at hjælpe med dit næste projekt!

RING NU: 52 17 61 66