HAVESERVICE

Vi varetager også haveservice opgaver, både privat og erhverv. Vi er igennem vores 15 års i branchen ofte stødt på kunder, som i forbindelse med brolægning af indkørsel, eller terrasse, også har ønsker om en flottere have. Vi har her god erfaring med at udføre og udtænke praktiske og hyggelige løsninger med udekøkkener, bedkanter, rullegræs mm. for at skabe helhedsoplevelsen og spare kunden for en masse besvær. Én samlet løsning gør det nemmere for begge parter.

Vi arbejder primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland 

Vi kan blandt andet tilbyde: 

  • Rullegræs, plantekummer og bedkanter
  • Støttemure til bede med niveauforskel
  • Hyggelige løsninger med udekøkkener og bålsteder

Vi tilbyder en bred vifte af services som dækker brolægning, haveservice, fundering og dertilhørende arbejde. Vi går bredere end blot brolægning, for at gøre det så trygt og nemt for kunden som muligt. En samlet løsning med én samarbejdspartner er nemmere og harmonerer bedre både for kunden, men også for håndværkeren. 

Læs mere om brolægning og fundering ved at trykke her

Hvad koster det?
Prisen på opgaven afhænger meget af størrelse, materiale samt andre faktorer. Vores bedste forslag er, at du giver os et kald eller en mail, så vi kan danne os et billede af opgaven. Herefter vil vi komme ud og se på opgaven, tale om materialevalg, måle op og give et tilbud på den konkrete opgave. Vi vejleder og deler også gerne idéer med vores ekspertise, selvfølgelig helt uforpligtende.

Har du spørgsmål til noget?

Ring direkte til Oliver på 52 17 61 66 eller send en e-mail til info@oliverbrolaegger.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op hurtigt muligt, som regel indenfor 24 timer.

Tak for din interesse. Vi ringer til dig snarest! Haster det, er du velkommen til at ringe til os direkte på: 52 17 61 66.
Der skete desværre en fejl. Prøøv venligst igen, eller ring til os direkte på 52 17 61 66.

RING TIL OS I DAG

Vi står klar til at hjælpe med dit næste projekt!

RING NU: 52 17 61 66