FUNDAMENT

Hos Oliver’s Brolægning & Entreprenør har vi 15 års erfaring med både store og små opgaver. Vi hjælper både erhvervskunder og private. Vi varetager opgaver af alle størrelser og former og har mange års erfaring med opgaver indenfor brolægning og belægning i både have og omkring hus.

Fundering findes i mange forskellige størrelser. Det kan være til hus, skur, pavillion eller drivhus. Ved alle opgaver med fundering og sokkel er det vigtigt at benytte sig af en fagmand for at undgå ustabilitet som kan føre til sætningsskader.

Dertil at få lagt et ordentligt omfangsdræn, så vandet omkring fundamentet bliver ledt ordentligt væk og dermed ikke kommer ind og laver fugtskader som kan give svamp, råd eller i værste tilfælde vandskader.

Vi arbejder primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Under fundering tilbyder vi blandt andet:

  • Kloakarbejde
  • Støbning af fundamenter. Både små og store til drivhuse, skure eller villaer.
  • Dræn i flere former, både omfangsdræn for at sikre dit fundament, men også aquadræn i forbindelse med haveservice.

Vi tilbyder en bred vifte af services som dækker brolægning, haveservice, fundering og dertilhørende arbejde. Vi går bredere end blot brolægning, for at gøre det så trygt og nemt for kunden som muligt. En samlet løsning med én samarbejdspartner er nemmere og harmonerer bedre både for kunden, men også for håndværkeren.

Læs mere om brolægning og haveservice ved at trykke her

Hvad koster det?
Det er svært at sætte en prisvurdering på de forskellige opgaver nævnt i dette afsnit. Prisen kommer an på dybden af gravearbejdet, størrelsen af fundamentet. Dertil hvor omfattende forarbejdet til fundamentet er, herunder jordprøver mm. som er forudsætningen for et ordentligt arbejde, når man taler om fundering.

Vi anbefaler, at du ringer direkte til Oliver på 52 17 61 66. Dermed kan han danne sig et billede af opgaven og ved aftale komme ud og kigge på den konkrete opgave og give et tilbud.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@oliverbrolaegger.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op hurtigt muligt, som regel indenfor 24 timer.

Tak for din interesse. Vi ringer til dig snarest! Haster det, er du velkommen til at ringe til os direkte på: 52 17 61 66.
Der skete desværre en fejl. Prøøv venligst igen, eller ring til os direkte på 52 17 61 66.

RING TIL OS I DAG

Vi står klar til at hjælpe med dit næste projekt!

RING NU: 52 17 61 66